Om festprogrammet

Konsulatet har nå programmet til festen klart. Vi røpa ikkje alle detaljene her - men highlights er:

- Omvisning på og presentasjon av brannstasjonen

- Filmen om måsane av Eli Muriaas vist på festen i 2003, Rådhuskonkurransen - i år er det 35 år siden fuglefjellet fløy til himmels

- Vi skal gå polonnaise - kyndige må melde seg

- Tuxeedo kommer

- Malvin Dalhus har sammen med Harald Grytten forberedt bevis på at utsikten fra Ålesund Brannstasjon i 360' kan males og måle seg med alt Bergen Brannvesen kan vise fram. Malvin representera begge, da Harald dessverre hadde dobbeltbooka (Vi hadde snakka forbi hverandre, som ho sa, br......... ) . Dette er vi lei oss for, men Malvin, mangeårig medbyvandrer med Harald, er aller beste patriotiske alternativ og produktet er Harald og Malvins.

- Gunnar Staalesen tar med seg nokken gullkorn som han vil strø for forsamlinga

- Vårt populære lotteri har flottere premia enn nokken sinne, vi nevner billetter til Margot, et halvt års trening på Paradis og selvsagt Ålesundskonjakken.

Vi oppfordra til å ta med rikelig med kontanter også fordi Konsulatet må selge all alkohol selv, da Eurest som serverer på brannstasjonen ikke selger alkohol

Det er nå 97 påmeldte - vi har 102 plasser.

Vi stille i galla - eller det vi har som ligna mest. Det vil glede oss stort at så mange som mulig gjør det samme, men ingen har hittil gjort skam på hjembyen på festane våre, så ikkje la deg stoppe av tvil om klesvalg.

Velkommen skal dokke være!

For Konsulatet
Synnøve